Οι περισσότεροι γνωρίζουμε πως πολλές οικοδομές συνεργάζονται με εταιρείες διαχείρισης για την διεκπεραίωση τόσο των κοινόχρηστων οφειλών όσο και της συντήρησης των κτιρίων. Η διαχείριση κτιρίων και κοινοχρήστων είναι μία υπηρεσία η οποία ανά τα χρόνια έχει εξελιχθεί και πολλές εταιρείες έχουν επιφέρει σημαντικές αλλαγές με την άνοδο του διαδικτυακού περιβάλλοντος τόσο για την διευκόλυνση του χρήστη όσο για την εξοικονόμηση χρόνου.

Η online διαχείριση κοινοχρήστων πρόκειται για μία γρήγορη, άμεση και εύκολη διαδικασία έκδοσης και πληρωμής κοινοχρήστων σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

Η Proper είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα με online πλατφόρμα διαχείρισης πολυκατοικιών και επαγγελματικών κτιρίων ενώ παράλληλα σας παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία κτιρίου, online ψηφοφορίες και συνελεύσεις και όλα αυτά με απόλυτη διαφάνεια και αξιοπιστία.

Έκδοση και διαχείριση κοινοχρήστων 24/7

Μέσω της online έκδοσης, σας δίνεται η δυνατότητα να έχετε τα κοινόχρηστα σας τυπωμένα ανά πάσα στιγμή. Εφόσον δεν πρόκειται για φυσική μορφή διαχείρισης, μπορείτε να ανατρέξετε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η διαχείριση αναλαμβάνεται από μία αξιόπιστη εταιρεία που εγγυάται για τη σωστή έκδοση και σας παρέχει τεχνική βοήθεια αλλά και παροχή υπηρεσιών.

Τα κοινόχρηστα διατίθενται στο κινητό σας και μπορείτε να έχετε πρόσβαση άμεσα χωρίς να περιμένετε τον εντεταλμένο διανομέα για την παράδοση τους.

Διαμορφώνετε την καρτέλα κοινοχρήστων σας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κτιρίου σας ενώ παράλληλα βλέπετε όλο το ιστορικό των εξόδων σας.

Τώρα μπορείτε να είστε κύριος του εαυτού σας και να γνωρίζετε τα πάντα σχετικά με τα έξοδα του κτιρίου σας. Με την εφαρμογή Proper η ευκολία μπαίνει στη ζωή σας και κερδίζετε ακόμη περισσότερο χρόνο.

Εξοικονόμηση κόστους με την online διαχείριση κοινοχρήστων και κτιρίων

Αν αναθέσετε τις υπηρεσίες διαχείρισης κοινόχρηστων και κτιρίων σε μία online εταιρεία διαχείρισης μπορεί να είναι εξαιρετικά οικονομικά αποδοτικό. Οι επαγγελματίες τέτοιων εταιρειών διαθέτουν τις δεξιότητες, τους πόρους και την δεξιοτεχνία που χρειάζεται για να μειωθεί το κόστος των κλασσικών υπηρεσιών διαχείρισης.

Παράλληλα με την εξοικονόμηση χρόνου καθώς κλείνετε τα πάντα άμεσα, το προσωπικό μίας εταιρείας διαχείρισης σας εξοικονομεί κέρδος καθώς θα ωφεληθείτε περισσότερο συγκριτικά με εξωτερικούς επαγγελματίες.

Ραντεβού για υπηρεσίες κτιρίων και διαμερισμάτων 24/7

Μέσω της χρήσης της εφαρμογής ο χρήστης όχι μόνο επιτυγχάνει αξιόπιστη και αποτελεσματική διαχείριση των κοινόχρηστων δαπανών αλλά έχει πρόσβαση σε πλήθος υπηρεσιών όπως συντήρηση ανελκυστήρα, απεντόμωση / απολύμανση, συνεργείο καθαρισμού, διανομή πετρελαίου θέρμανσης, αναγόμωση πυροσβεστήρων, συντηρήσεις καυστήρων, μυοκτονίες.

Διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο και καταρτισμένο δίκτυο συνεργατών για κάθε υπηρεσία σχετική με την οικοδομή σας ενώ παράλληλα διαθέτουμε την τεχνογνωσία για να σας παρέχουμε την βέλτιστη εμπειρία και διαμόρφωση των κατάλληλων ενεργειών. Η Proper υποστηρίζεται από εμπειρία και γνώση στην επίλυση όλων των τύπων προβλημάτων όσον αφορά την διαχείριση κοινοχρήστων αλλά και την επίλυση πάγιων ενεργειών.

Αποκτήστε εύκολη, άμεση και οικονομική διαχείριση κοινοχρήστων με πλήρη διαφάνεια από την εταιρεία Proper. H εταιρεία διαχείρισης Proper στέκεται δίπλα σας με σκοπό να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές υιοθετώντας όλα τα νέα μέσα. Αποκτήστε αποτελεσματική διαχείριση κοινοχρήστων από την Proper άμεσα εδώ!

Γνωρίστε την Proper


Η ομάδα της Proper αποτελείται από επαγγελματίες που σας σας παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης κτιρίων για να διασφαλίσουμε ότι το ακίνητό σας είναι καλά συντηρημένο, ασφαλές και οικονομικά αποδοτικό. Χειριζόμαστε τα πάντα, από την έκδοση κοινοχρήστων και την είσπραξη οφειλών έως την επίβλεψη του κτιρίου και των υπηρεσιών.

Εκτός από την τεχνογνωσία και την εμπειρία, χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να παρέχουμε γρήγορη, αποτελεσματική με διαφάνεια διαχείριση. Η online πλατφόρμα της Proper διευκολύνει την παρακολούθηση των δαπανών, την επικοινωνία με τους εταίρους και τους κατοίκους και τη λήψη ενημερωμένων αποφάσεων.

Μαζί μας, μπορείτε να εμπιστεύεστε ότι το κτίριό σας βρίσκεται σε καλά χέρια. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και για το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα χωρίς επιπλέον άχγος.

 

H Proper στέκεται δίπλα σας με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές​

Διαχείριση πολυκατοικίας

Η τιμή είναι ανά διαμέρισμα και συμπεριλαμβάνει το Φ.Π.Α. 24%

Βασικό πλάνο

100% διαχείριση πολυκατοικίας ​

από 4€/ μήνα ανά ένοικο

Στο 210 292 2221 για περισσότερες πληροφορίες

Προσαρμοσμένο πλάνο

100% διαχείριση πολυκατοικίας

από 9€/ μήνα ανά ένοικο

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να διαμορφώσουμε μαζί το πλάνο που σας συμφέρει!

Στο 210 292 2221 για περισσότερες πληροφορίες

Κάθε πολυκατοικία έχει τις δικές τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες.

Εμείς αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο για την καλύτερη λειτουργία της οικοδομής σας!

Η τιμή είναι ανά διαμέρισμα και συμπεριλαμβάνει το Φ.Π.Α. 24%

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η online διαχείριση κοινοχρήστων είναι μία διαδικασία που επιτρέπει την άμεση έκδοση και πληρωμή των κοινοχρήστων μέσω του διαδικτύου, προσφέροντας γρήγορη και εύκολη πρόσβαση από οπουδήποτε.

Μέσω μιας online πλατφόρμας όπως η Proper, μπορείτε να διαχειρίζεστε τα κοινόχρηστα σας 24/7, να εκδίδετε αποδείξεις, και να παρακολουθείτε το ιστορικό των εξόδων σας.

Η online διαχείριση προσφέρει τη δυνατότητα εξοικονόμησης χρόνου, διαφάνειας στις δαπάνες, και μειωμένου κόστους, καθώς και τη δυνατότητα πρόσβασης σε ποικίλες υπηρεσίες για τη διαχείριση του κτιρίου.

Αναθέτοντας τη διαχείριση σε μια online εταιρεία, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις δεξιότητες και την οικονομία κλίμακας των επαγγελματιών της εταιρείας, μειώνοντας το κόστος συντήρησης και διαχείρισης.

Μια online εταιρεία διαχείρισης, όπως η Proper, μπορεί να παρέχει ποικίλες υπηρεσίες όπως συντήρηση ανελκυστήρα, καθαρισμό, απεντόμωση, και άλλες υπηρεσίες συντήρησης κτιρίων, καθιστώντας τη διαχείριση ακινήτων πιο αποτελεσματική.