Με την αξιοποίηση των νέων μέσων τα κοινόχρηστα online εκδίδονται πιο εύκολα από ποτέ. Η διαχείριση και η έκδοση κοινοχρήστων μπορεί να γίνει εξ’ ολοκλήρου διαδικτυακά μέσω προηγμένων μέσων και Live παρακολούθησης.

Με τη νέα online εφαρμογή κοινοχρήστων Proper μπορείτε να εκδίδετε την συγκεντρωτική, αναλυτική κατάσταση κοινοχρήστων στο λεπτό, καθώς και τα ειδοποιητήρια και τις αποδείξεις των διαμερισμάτων στον δικό σας εκτυπωτή και σε δικά σας έντυπα.

Τι ακριβώς μπορείτε να κάνετε με τη νέα εφαρμογή κοινοχρήστων της Proper;

Η νέα εφαρμογή σας παρέχει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε την καρτέλα των κοινοχρήστων σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες και απαιτήσεις του κτιρίου σας, διατηρώντας σταθερές τις βασικές στήλες κοινοχρήστων, ανελκυστήρα και θέρμανσης.

Παράλληλα παρέχονται συμβουλές για την καλυτέρευση της οικοδομής ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται online συνελεύσεις με διαδικτυακή ψήφο.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής για online έκδοση κοινοχρήστων;

Σκοπός της εφαρμογής Proper για online έκδοση κοινοχρήστων είναι να διευκολύνει την καθημερινότητά σας και να σας απαλλάξει από αναμονές και παρεξηγήσεις. Η συγκεκριμένη εφαρμογή αποτελεί ένα πολύ-εργαλείο με πολλά πλεονεκτήματα. Πρόκειται για μία επαναστατική πλατφόρμα διαχείρισης κοινοχρήστων η οποία ιδρύθηκε με σκοπό την αποτελεσματική διαχείριση και έκδοση κοινοχρήστων παρέχοντας live παρακολούθηση των κοινοχρήστων και των οφειλών καθώς επίσης και την εξόφληση μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας.

Η Proper σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε τα κοινόχρηστα σας όποια στιγμή θελήσετε, ενώ παράλληλα έχετε δίπλα σας μία αξιόπιστη εταιρεία που εγγυάται για τη σωστή έκδοση, πλήρη διαφάνεια εσόδων – εξόδων και σας παρέχει τεχνική βοήθεια για αποτροπή τυχόν λαθών. 

Μπορείτε να εκτυπώσετε τα κοινόχρηστα στον δικό σας εκτυπωτή, χωρίς να περιμένετε τον διανομέα να σας τα φέρει και να δείτε τα αποτελέσματα των εξόδων στην οθόνη πριν τα τυπώσετε. 

Επιπλέον, η Proper αναλαμβάνει τη διαχείριση του αποθεματικού ώστε να εξοφλούνται όλοι οι λογαριασμοί στην ώρα τους για την ομαλή(ή εύρυθμη) λειτουργία της πολυκατοικίας. Ενδεικτικά, προτείνουμε  η πολυκατοικία να έχει ως ελάχιστο αποθεματικό το ποσό για την εξόφληση των κοινοχρήστων που αντιστοιχούν σε 2 μήνες.

Δοκιμάστε την online διαχείριση της Proper άμεσα!

Πλέον μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν κοινόχρηστα online σε μόλις 1′ καθώς επίσης αποτελεσματική διαχείριση και online πληρωμή κοινοχρήστων για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

έκδοση-κοινοχρήστων-online

Παράλληλα το πλήθος υπηρεσιών της Proper θα σας διευκολύνει στις εργασίες συντήρησης των κοινόχρηστων χώρων μέσω εξειδικευμένων συνεργατών και συνεργείων διανομής, καθαρισμού, συντήρησης κλπ.

Αποκτήστε πλήρη έλεγχο στα κοινόχρηστα έξοδα και ευκολία στην έκδοση και διεκπεραίωση όλων των κοινόχρηστων εργασιών που χρειάζεται μία οικοδομή.

Παράλληλα, έχετε εύκολη πρόσβαση σε εξειδικευμένους τεχνικούς για ό,τι χρειάζεται η πολυκατοικία σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε πλήθος διαθέσιμων υπηρεσιών σύμφωνα με τις ανάγκες της πολυκατοικίας σας! Η Proper στέκεται δίπλα σας με τα κατάλληλα συνεργεία παρέχοντας εξειδικευμένους επαγγελματίες για κάθε πιθανή επισκευή, διόρθωση ή συντήρηση.

Σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεται η οικοδομή, είμαστε δίπλα σας μέσω το δίκτυο των έμπειρων συνεργατών μας για υπηρεσίες όπως: καθαρισμό, συντήρηση καυστήρων, απεντομώσεις-απολυμάνσεις, αναγόμωση πυροσβεστήρων, διανομή πετρελαίου θέρμανσης, αποφράξεις- καθαρισμό φρεατίων.

Μέσω της εφαρμογής Proper μπορείτε πλέον να κλείσετε γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά το κατάλληλο συνεργείο με βάση τις ανάγκες σας!

Αποκτήστε εύκολη, άμεση και οικονομική διαχείριση κοινοχρήστων με πλήρη διαφάνεια από την εταιρεία Proper. H εταιρεία διαχείρισης Proper στέκεται δίπλα σας με σκοπό να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές υιοθετώντας όλα τα νέα μέσα. Αποκτήστε αποτελεσματική διαχείριση κοινοχρήστων από την Proper άμεσα εδώ!

H Proper στέκεται δίπλα σας με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές​

Διαχείριση πολυκατοικίας

Η τιμή είναι ανά διαμέρισμα και συμπεριλαμβάνει το Φ.Π.Α. 24%

Βασικό πλάνο

100% διαχείριση πολυκατοικίας ​

από 4€/ μήνα ανά ένοικο

Στο 6981077865 για περισσότερες πληροφορίες

Προσαρμοσμένο πλάνο

100% διαχείριση πολυκατοικίας

από 9€/ μήνα ανά ένοικο

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να διαμορφώσουμε μαζί το πλάνο που σας συμφέρει!

Στο 6981077865 για περισσότερες πληροφορίες

Κάθε πολυκατοικία έχει τις δικές τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες.

Εμείς αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο για την καλύτερη λειτουργία της οικοδομής σας!

Η τιμή είναι ανά διαμέρισμα και συμπεριλαμβάνει το Φ.Π.Α. 24%

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μπορείτε να εκδίδετε τα κοινόχρηστα online εύκολα και αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας τη νέα online εφαρμογή κοινοχρήστων της Proper. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εκδίδετε τα κοινόχρηστα σε συγκεντρωτική και αναλυτική μορφή μέσω του διαδικτύου.

Η νέα εφαρμογή σας επιτρέπει να διαμορφώσετε την καρτέλα των κοινοχρήστων σύμφωνα με τις ανάγκες του κτιρίου σας, παρέχοντας βασικές πληροφορίες όπως τα κοινόχρηστα, τον ανελκυστήρα και τη θέρμανση. Επιπλέον, προσφέρει online συνελεύσεις με διαδικτυακή ψηφοφορία.

Η εφαρμογή Proper για online έκδοση κοινοχρήστων σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα κοινόχρηστα αποτελεσματικά και αποτρέπει αναμονές και παρεξηγήσεις. Προσφέρει live παρακολούθηση των κοινοχρήστων και των οφειλών, επιτρέποντάς σας να τα εκδώσετε και να τα ελέγξετε πριν τα εκτυπώσετε. Επιπλέον, αναλαμβάνει τη διαχείριση του αποθεματικού για την εξόφληση των λογαριασμών της πολυκατοικίας.

Ναι, με την εφαρμογή Proper μπορείτε να εκτυπώσετε τα κοινόχρηστα στον δικό σας εκτυπωτή χωρίς να περιμένετε τον διανομέα. Μπορείτε, επίσης, να δείτε τα αποτελέσματα των εξόδων στην οθόνη σας πριν τα τυπώσετε.

Η Proper παρέχει πληθώρα υπηρεσιών συντήρησης για τους κοινόχρηστους χώρους, συμπεριλαμβανομένων του καθαρισμού, της απεντόμωσης, της συντήρησης κλιματισμού και θέρμανσης, και πολλών άλλων. Επιλέγοντας από την πληθώρα διαθέσιμων υπηρεσιών, μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τη συντήρηση της πολυκατοικίας σας.