Διαχείριση κοινοχρήστων: Μάθετε ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την διαχείριση και έκδοση κοινοχρήστων

Η διαχείριση κοινοχρήστων αποτελεί μία κοινή ανησυχία για διαχειριστές, ένοικους και ιδιοκτήτες. Ακούγοντας καθημερινές ιστορίες έχουμε διαπιστώσει ότι ένα από τα βασικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο διαχειριστής είναι η διαχείριση και είσπραξη των κοινοχρήστων, για το οποίο θα πρέπει να αφιερώσει χρόνο και κόπο, αλλά πολλές φορές και προσωπικά του χρήματα για να είναι σε θέση να καλύψει τα κοινόχρηστα έξοδα της πολυκατοικίας που εκπροσωπεί. 

Επιπλέον αποτελεί μία επιβάρυνση όσον αφορά τον χρόνο. Έχει όντως παρατηρηθεί ότι η προθυμία των διαχειριστών μειώνεται με τα χρόνια, καθώς όλοι είναι όλο και πιο απασχολημένοι. Όμως, κάθε κτίριο χρειάζεται κάποιον να το επιβλέπει, να το συντηρεί και να μεριμνά για τα θέματα που τελικά είναι καθοριστικά για το ευ ζην όσων ζουν και εργάζονται εκεί. Η διαχείριση κοινοχρήστων που περιλαμβάνει τον ορθό υπολογισμό, έκδοση και είσπραξη αποτελεί “βραχνά” για τα φυσικά πρόσωπα που έχουν να τα διαχειριστούν. 

Ποιος είναι όμως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την διαχείριση κοινοχρήστων; Όσο περνάνε τα χρόνια, οφείλουμε να ακολουθούμε τις εξελίξεις και όσο τα πράγματα στρέφονται όλο και περισσότερο online, η διαχείριση πλέον έχει γίνει πιο εύκολη από ποτέ.

Αναθέστε την διαχείριση κοινοχρήστων στην Proper!

H Proper είναι η πρώτη εφαρμογή στην Ελλάδα που σας παρέχει online πληρωμή κοινοχρήστων, οικονομική διαχείριση & υπηρεσίες πολυκατοικιών, όλα σε μία εφαρμογή! Αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση κοινοχρήστων και κτιρίων εύκολα, γρήγορα και άμεσα.

Πρόκειται για μία επαναστατική πλατφόρμα διαχείρισης κοινοχρήστων η οποία ιδρύθηκε με σκοπό την αποτελεσματική διαχείριση και έκδοση παρέχοντας live παρακολούθηση των κοινοχρήστων και των οφειλών καθώς επίσης και την εξόφληση μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας.

Στόχος της Proper είναι η αξιοποίηση όλων των νέων μέσων για την διευκόλυνση τόσο των διαχειριστών όσο και ιδιοκτητών/ενοικιαστών όσον αφορά την διαχείριση των κοινόχρηστων δαπανών αλλά και παροχή χρήσιμων υπηρεσιών όπως διανομή πετρελαίου, συντήρηση ανελκυστήρα, απεντόμωση, συνεργείο καθαρισμού και πολλά άλλα μέσω της πλατφόρμας του Proper.

Πλέον μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν κοινόχρηστα online σε μόλις 1′ καθώς επίσης αποτελεσματική διαχείριση και online πληρωμή κοινοχρήστων για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Παράλληλα το πλήθος υπηρεσιών της Proper θα σας διευκολύνει στις εργασίες συντήρησης των κοινόχρηστων χώρων μέσω εξειδικευμένων συνεργατών και συνεργείων διανομής, καθαρισμού, συντήρησης κλπ. Αποκτήστε πλήρη έλεγχο στα κοινόχρηστα έξοδα και ευκολία στην έκδοση και διεκπεραίωση όλων των κοινόχρηστων εργασιών που χρειάζεται μία οικοδομή.

Οικονομική διαχείριση κοινοχρήστων online

Η online διαχείριση κοινοχρήστων και κτιρίων είναι η πιο οικονομική επιλογή. Εκτός από την ευκολία χρόνου, το κόστος είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικό. Στόχος ενός κτιρίου είναι να γίνει οικονομικά βιώσιμο για αυτό και η ανάθεση της διαχείρισης σε μία εξειδικευμένη εταιρεία αλλά και παράλληλα οικονομικά βιώσιμη είναι καίρια.

Η έκδοση κοινοχρήστων από την εταιρεία Proper γίνεται με τον πλέον σύγχρονο τρόπο, με την πιο πλήρη και συνεχόμενα ενημερωμένη πλατφόρμα, που καλύπτει ολιστικά τις ανάγκες ενός κτιρίου.

Αποκτήστε εύκολη, άμεση και οικονομική διαχείριση κοινοχρήστων με πλήρη διαφάνεια από την εταιρεία Proper.

 
 

H Proper στέκεται δίπλα σας με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές​

Διαχείριση πολυκατοικίας

Η τιμή είναι ανά διαμέρισμα και συμπεριλαμβάνει το Φ.Π.Α. 24%

Βασικό πλάνο

100% διαχείριση πολυκατοικίας ​

από 4€/ μήνα ανά ένοικο

Στο 210 292 2221 για περισσότερες πληροφορίες

Προσαρμοσμένο πλάνο

100% διαχείριση πολυκατοικίας

από 9€/ μήνα ανά ένοικο

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να διαμορφώσουμε μαζί το πλάνο που σας συμφέρει!

Στο 210 292 2221 για περισσότερες πληροφορίες

Κάθε πολυκατοικία έχει τις δικές τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες.

Εμείς αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο για την καλύτερη λειτουργία της οικοδομής σας!

Η τιμή είναι ανά διαμέρισμα και συμπεριλαμβάνει το Φ.Π.Α. 24%


Γιατί να επιλέξετε την Proper

Ηλεκτρονική πληρωμή (χωρίς web banking)

Συλλογή χρημάτων δια ζώσης μέσω εκροσώπου

Διαχείριση υπηρεσιών πολυκατοικίας και διαμερίσματος online

Online αρχείο αποδείξεων εξόδων

Online συνελεύσεις και ανακοινώσεις

Λογιστική και νομική υποστήριξη

λογότυπο proper λευκό


Γιατί να επιλέξετε την Proper

λογότυπο proper μπλε

Παραδοσιακά γραφεία διαχείρισης

Ηλεκτρονική πληρωμή (χωρίς web banking)

Συλλογή χρημάτων δια ζώσης μέσω εκπροσώπου μας

Διαχείριση υπηρεσιών πολυκατοικίας και διαμερίσματος online

Οnline αρχείο αποδείξεων εξόδων

Online συνελεύσεις και ανακοινώσεις

Λογιστική και νομική υποστήριξη

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Οι διαχειριστές κοινοχρήστων αντιμετωπίζουν το βασικό πρόβλημα της διαχείρισης και είσπραξης των κοινοχρήστων, προκειμένου να καλύψουν τα κοινόχρηστα έξοδα της πολυκατοικίας. Αυτό απαιτεί χρόνο, προσπάθεια και μερικές φορές προσωπικά χρήματα από τους διαχειριστές.

Η Proper προσφέρει μια online πλατφόρμα που επιτρέπει την εύκολη, γρήγορη και οικονομική διαχείριση κοινοχρήστων. Αναλαμβάνει τον υπολογισμό, έκδοση και είσπραξη των κοινοχρήστων, παρέχει live παρακολούθηση οφειλών και επιτρέπει την ηλεκτρονική πληρωμή.

Η online διαχείριση κοινοχρήστων είναι οικονομική, εξοικονομεί χρόνο, και παρέχει πλήρη διαφάνεια. Επιπλέον, προσφέρει ποικιλία υπηρεσιών όπως διανομή πετρελαίου, συντήρηση ανελκυστήρα, απεντόμωση, καθαρισμό, και πολλές άλλες.

Η πλατφόρμα της Proper προσφέρει live παρακολούθηση των κοινοχρήστων και των οφειλών, επιτρέπει την εύκολη έκδοση και είσπραξη κοινοχρήστων και διαθέτει εξειδικευμένους συνεργάτες για τη συντήρηση των κοινόχρηστων χώρων.

Η Proper είναι η πρώτη εφαρμογή στην Ελλάδα που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη διαχείριση κοινοχρήστων, συμπεριλαμβανομένης της online πληρωμής κοινοχρήστων. Επιτρέπει την αποτελεσματική διαχείριση με πλήρη διαφάνεια και ευκολία.